tisdag 4 oktober 2011

Blåst......

Go förmiddag på er alla goa vänner. Här blåser det småspik idag men uppehåll tack o lov. Vet inte vad jag skall göra idag men har satt på en maskin. Det har börjat bubbla i avloppet igen så nu får jag hålla koll ordentligt så inte golvet flödar i vatten. Har varit runt och hälsat på hos er andra kollat läget lite, kommentera hos er gick bra. Skulle det fortsätta att gå dåligt för er så vet jag ju att ni finns där, tack till Lillis o Rut för att ni sänder hälsning via Cina.
Jag har skickat efter ett litet startkit i scrapbooking  kanske jag skulle engagera mig med det idag eller tvätta fönster eller baka bröd, ja gudarna vet vi får se vad det blir.
Det finns på youtupe  små filmer med hjälp hur man gör scrap hur man viker kort o annan vägledning, jag tror jag skall kolla där.


Jag önskar er en bra dag med dessa ord.
Kramizar


6 kommentarer:

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Ja det stormar rejält idag. Höll på att blåsa bort på min promenad förut. Vad kul att scrappa lite. På youtupe har dom många bra tips. Allt fler verkar ha problem med att kommentera. Jag har klarat mig än så länge...peppar peppar. Hoppas du får en bra dag/Kram Maria

Gökboet sa...

Jag skulle tippa på att det blir en inomhusaktivitet... inte blir det väl fönsterputsning i den här blåsten ialla fall?!

Ha en bra dag!

ansepanse sa...

du verkar ha mycket att välja mellan, kul med lite inomhuspyssel när vädret inte är det bästa
bamsekramar vännen

Anonym sa...

I dag har det verkligen blåst här också. Regn och sol om vartannat har vi haft.
Tycker texten var jättefin som du satt in om hösten :-)
Jag har varit lite ute i trädgården i dag. Fick klippt ner lite. Men har mycket kvar.
Ha en go kväll hos dej mu.
Kram Tina

Evashusotorp sa...

Här har det oxå blåst kraftigt idag, men det har varit ljumma vindar omkring 15 grader annars händer det inte så mycket hos mig heller, ibland blir det stopp på allt.
Sov Gott när den tiden kommer.
KRAM
Eva

Anonym sa...

Hej! jag har bytt blogg och adress så du får registrera dig som följare här.

http://skogsduvorna.blogspot.com/