torsdag 11 november 2010

Vad har hänt idag, ja det kan man fråga sig

Dagen har gått, nu låter jag som min mamma. Hon brukar ibland säga att hon har fått dagen att gå när det är tråkigt och tycker det är skönt när kvällen kommer så hon snart får gå o lägga sig. Kanske känner jag det lite så idag. Gert har varit här o tog en fika, han hade köpt Budapestbakelse mums. Jo kanske inte så bra för figuren men skit samma, gött va de. Tog en liten promenad på förmiddagen inte så lång men det var skönt. Kajsa har så ont av att få snö i tassarna för det blir små is klumpar men då rycker matte ut o hjälper  så går vi en bit till. Har idag försökt att fång de små attans fåglarna på bild men dom är så snabba, tror nästan att dom vill djävlas med mig. Lyckades en gång tror det är en Sidensvans, kanske, nä det är en Nötskrika.Det var jätte fint väder här på fjället på fm. men sen kom det mörka moln från söder o någon slags nederbörd, snö o regn. Kameran var med på promenaden så här kommer lite fler bilder.

Jocke var med på promenaden.

Visst är det fint när grenarna blir täckta med snö.

Liten snygging som ligger o kollar läget.
Det här med bloggandet är ganska trevligt men ibland kommer tanken, vad i jösse namn ska ja skriva om.
Besöken hos er andra att få följa med i er vardag, ja det uppskattar jag.
Nu var det slut för idag och tackar för ordet gör mormia/kramizar

Blessings Graphic #13

Blessings | Forward this Picture

5 kommentarer:

Rantamor sa...

Tack för titten hos mig...kul med nya vänner...alldeles i min ålder UNG.
En ny intressant blogg att följa...

Ha det gott och en finfin kväll.

Anki Nilsson sa...

God afton i stugan. Känner kylan lite när jag läser..snö...här i söder har vi ju inget en så länge...När man blir bjuden på budapestbakelse, eller som jag gottar sig lite åt chokladbollar, så ska man tänka så här (i vår ålder) de e mycket kvar o än är vi unga o på topp men FOTOMODELL chansen, ja den är nog borta..haha.
Man får allt gotta sig då och då.

Trevlig afton.
Kramiz Anki

Mita sa...

Gud vad gott med bakelse, dét var längesen jag åt. Fina bilder du tagit,det är alltid kul att ha med kameran på prommisen. Har jag glömt den så finns ju alltid mobilen.
Ha det gott,
Kram på dig!

Roziez sa...

Hallå i stugan....vad mysigt du verkar ha det där på torpet. Och vad mycket snö, här möttes man av regn i morse så nu finns ingen snö kvar.Ha en bra helg och ät mycke bakelser!...då blir det ju bara mer att tycka om vet du,hi,hi.
Kram Roziez

Doris sa...

Tack för titten hos mig :-)
Trevligt att se dina fina bilder från promenaden, din Jocke är väldigt lik min Prins Mjá ;-).
Så du har också två söner precis som jag, har du många barnbarn? Läste ju att det är ett på väg, spännande !
Sköt om dig !