måndag 29 november 2010

Pyssel har det blivit....

God kväll på er mina kära vänner på nätet. Tog mig till jobbet idag gjorde ja inte men fick ju ändå ställa klockan så jag kom upp och kunde ringa för att tala om att jag fortfarande var insnöad. Kikade ut genom fönstret och såg denna fina sol som höll på att gå upp.


Satte på kaffet och satt en bra stund med det, riktigt njöt. Ja sedan var det till att ta itu med snöskottning, det var ganska mycket snö utanför garaget som skulle bort slet en bra stund. Sedan kom grannen och körde upp vägen, jippi nu kunde ja ta mig ut. Åkte in till Mellerud, handlade o tankade bilen så jag slipper det imorgon, vägen var riktigt bra inga större hinder. Ja säg den lycka som varar, mulnade på igen började snöa stora flingor o blåsa men nu i kväll har de lugnat sig.Vad sysselsätter man sig med nu när det blev till att sitta inne o kura, städa nä fy sjutton. Symaskinen var framme så nu har jag sytt lite ikväll på samma gång tittade jag på Rolandz ganska bra musik. Store sonen sydde i mellanstadiet en kudde o den har blivit liggande, tycker inte om att slänga det som barnen gjorde i skolan. Nu blev den lite uppiffad så kan Mira få den, blev också en ny kanelbulle o pepparkaka. Jag höll på länge för att få ihop en lussekatt men det bledde ingen. 
Det börja kännas i axlar och armar efter dagens övningar så jag tror det får bli till att krypa ner i sängen snart. Nu önskar jag er en god natt och en bra tisdag/massor med kramar från torpet

Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .com


SuperHotFile.com Yuwie myspace comments Hi5 comments Orkut glitter graphics

12 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Hörde att ni var rejält insnöade där uppe...Vi fick rätt saftigt också av allt det vita! Idag har vi bitande kallt och jag tror att solen ska hitta fram mellan molnen! Kramiz

Lillemor sa...

Så vackra kortdu visar.Oj vad du pysslat fin saker du gjort. Hoppas att du kan ta dig till jobbet i dag.
Ha en bra dag/ Kram

Agge sa...

Oj vad jobbigt att bli så isolerad...Hoppas att du kan ta dig till jobbet idag då.

kram

Gilla sa...

Så trevligt med dina handarbeten. Och hur bär du dej åt för att få så fina ramar till dina bilder?

Vi har också en hel del snö, för att vara i Helsingborg. Just nu är det - 10 grader. Det är kallt det, eftersom det både blåser och vi har fuktig luft.

Kram/Gilla

Tina sa...

Hoppas nu det inte snöat igen för dej igen så du kunnat ta dej till jobbet i dag. Jättefina bilder du satt i bloggen men kan förstå det är lite för mycket av den vita varan uppe hos er.
Ha en bra dag. Kram Tina

ansepanse sa...

vad bra att du kom iväg och kunde handla, vad mycket fint Mira kommer att få :)
Sv: tack för fina ord, det värmer
kramr

marita sa...

Oj,vad snö,vad skönt att höra att du till slut kom ut.Väldigt vacker bild.Mysiga saker du gör.Ingen snö i sikte här men -14.6 i morse.Solen skiner och knappt någon blåst,skönt.Tom med ena hunden tyckte det var lite burrigt om tassarna,så det blev en kort promenad.Må så gott idag.kramen

Mita sa...

Tror det är många hundar som fryser om tassarna på vinter. Det är bara att tänka själv hur man kan frysa om fingrarna så det gör ont.
Du är så pysslig och gör så fina saker.
Hoppas det inte blir så mycker mer snö nu så du kan komma dig ut.
Kramiz!

Camilla sa...

Tror jag det att det känns i armarna,som du håller på.
Men fint blev det!
Kram på dig!

Ruth sa...

Det är mysigt att pyssla inomhus och se snöflingorna falla till marken genom fönstret, synd bara att det är så kyligt, nu -11* här men det skall bli flera grader till innan morgonen gryr. Det känns inte så kyligt nu när det inte blåser, riktgt härligt att ta en promenad faktiskt. Fina vinterfoton här, och din sykonst är fantastisk.
Kram vännen

Lilitha sa...

O, vilka vackra bilder. Har själv bott i Dalsland...i Fröskog/Fengerfors...Det var tider det... Kram Lilitha

Gilla sa...

Jag är med och tävlar om en resa till Rhodos. Följ länken i min blogg http://trebgilla.blogspot.com/2010/12/jag-ar-med-och-tavlar-om-en-resa-till.html#comments och rösta.

Jag ordnar en egen tävling för dej också. Det ser du på samma sida.

Kram/Gilla