torsdag 9 december 2010

Ja då va de dax igen.....

men har inte så mycket att förtälja idag. Skypat med Mira de lilla trollet, skottat snö för att hålla gången någorlunda gångbar. Mamma skall komma hit så då får jag nog fixa lite sand för det är inte lätt att gå med rullatorn på isigt underlag. Skulle hon halka orkar ju inte jag att hålla emot så då druttar vi väl båda två. Var ute med kameran o fotade ett rådjur, frös om händerna så jag fick springa in o hålla dom på elementet jisses va det gjorde ont. Har nu äntligen lyckats med att fånga detta djur som vanligen brukar fly men i den höga snön valde han att stå kvar. Inte bästa kvalitet men ja är glad ändå.

Vill ni se bilderna i större format så är det bara att klicka på dom.

 Lite senare blev himmelen så vacker, ja hela naturen ändrade färg o då kom kameran fram igen, var tvungen att försöka få det på bild. Färgerna kanske inte riktigt kom fram men lite syns av den vackra himmelen.
Har kikat på bilder från förra snöstormen som var tidigare i år, bara det inte blir så nu, nä de vill ja inte.Ha det gott o mys inne för ute e de kallt. Kramar från torpet

10 kommentarer:

ansepanse sa...

vilka vackra bilder, mycket snö är det och vi har också kallt
ha en fin kväll vännen - kramar

Anonym sa...

Vad vackra foton. Ja, vintern är verkligen vacker.

kram

Ruth sa...

Nu har du fotat mitt favoritdjur utomhus, det är bambi, dom är sååå fina. Härliga kvällsfoton och vackra vinterkort. Älskar att kika på bilder, saknar albumen som man skapade förr, nu finns dom bara på datorn suck..
Kram vännen.

Anonym sa...

Kära Maria Ja det vore ju förödande om din mor skulle ha den oturen att hon gick och halka omkull Då är det bäst du sandar ordenligt vännen SÅ vackra naturbilder du serverar oss, du får göra som jag sticka fingervantar med fingertoppen bar då blir man inte så frusen om fingrarna jag älskar också att fota allt och alla.
Ha det bäst KramiZ IA.NU får jag vara Anonym, jag kommer inte in annars, ia

Lillemor sa...

Vackra foton vi får ta del av,Rådjur är så vackra. Hoppas att det går bra när din mamma kommer och sanda ordentligt
Ha det gott min vän
Kram

Cina sa...

Oj så mycket vackra bilder du visar idag.
Rådjuren är ju underbart vackra.
Hoppas det går bra när din mamma kommer o hälsar på och att ni inte drattar på ändan!
Ha en fin fredag!
Kramen

marita sa...

God kväll
Vilka underbara bilder,speciellt dom med lite lila himmel,så vackert,ja all foton är vackra.Å,så det otroligt vackra djuret,jag har fotot idag dom små liven,kom när det var ljust för en gång skull.Du får vara rädd om fingrar och tår i denna kyla.Ha en mysig Fredagskväll.
kramen

Ove "Gasfoot" sa...

Hej fotoexperten! Vackert har du så det förslår! Härligt att få hem din mamma men det vill till att ni håller värmen i Torpet. Du liksom i Småland har mycket snö. Mera snö än vad jag har hemma i Norrland!
3:dje Advents-kramiz från "Gasfoten" för tillfället i Småland.

ansepanse sa...

ha en fin fredagkväll
kramar

Doris sa...

Vackra bilder men usch så mycket snö !! Här på norra Island har vi haft 9 grader VARMT och blåsigt nu i två dagar så nästan all snö och is är borta, UNDERBART !
Sköt om dig !
Kram