lördag 18 december 2010

Go kväll...

Hoppas ni inte blåser bort för fy för den lede va de blåser. Snön kommer från alla håll upp ifrån yr runt överallt, ja man kan inte säga att vädergudarna är på nåt speciellt bra humör. Vad det gäller mig själv så är väl inte humöret på topp med mig heller. Har varit ute nu ikväll och skottat bort lite snö så det inte blir allt på en gång imorgon, lite väderbilder kl. 18.30.


Imorgon är det ju fjärde Advent och snart är det jul det går med stormsteg. 
Önskar ni får en bra och trevlig dag/kramizar från torpet


9 kommentarer:

Ingrid sa...

Här var jag så glad att magsjukan kom av sig innan den knappt börjat. Storstädade huset och fick upp det nesta pyntet och slingorna med mannens hjälp. Hade dottern svärföräldrar här och hämtade gran och vi högg även vår. SEN slog magsjukan till på dottern ORDENTLIGT!! Man ska aldrig ropa hej...

Tina sa...

Oj då förstår ni fått en hel del snö i Dalsland igen. Våra vänner därifrån kom inte hit som planerat i torsdags på grund av vädret å nu har vi fått snö här i dag så nu kommer dom inte i helgen heller. Nu har jag läst i kapp här. Så söt han är den lille. Kan tro det är mysigt att få snosa runt. Visst luktar dom så gott :-)) Här har vi en slapp helg nu. Får ta nya tag till veckan.
Ha en go helg du också vännen.
Kram

Ruth sa...

Har snöat här också stort sett hela dagen, men det blåser inte som tur är, gubben skotter och kör snöslunga så det slipper jag bry mig med.
Hoppas du får en fin 4:de Advent.
Kramen

mmarita sa...

Ojoj,vad snö du fått.Det har snöat här också,men inte så mycket.9?r man ser på nyheterna,- verkar vädergudarna tokiga överallt.Ha det så gott i kväll och en mysig 4 advent.kram

Love sa...

Tack för att du visar oss korten på underbarnen dina. Så duktig han är som sover så bra och hur det känns när man snusar på dom små glömmer man aldrig.
Hoppas snöandet slutar och att det lugnar ner sig när Mira med föräldrar kommer. Det gäller att ta det försiktigt på vägarna.
Dagen då vi tänder det fjärde ljuset är på väg och jag önskar dig en härlig dag.
Kram
Love.

Lillemor sa...

God morgon i stugan!
Oj så mycket snö ni fått. Här snöar det för fullt nu
Önskar dig en bra och fin 4:e advent
Kramar

Camilla sa...

Jojo...nu har även vi fått snö så vi tiger.
Snö och blåst.
Jaja...det är ju vinter :)
God morgon!

Britt Inger sa...

Vilka härliga snöflingor :) OK, jag förstår o vet att det ser fint ut men... jätte jobbigt att få till det så man kan gå som folk...
Skickar kramar till dig så du får lust o kraft att få undan det :)

Anki Nilsson sa...

Ja snö o vindar har vi så vi kan sälja nu, men vem vill köpa de. En hörde av sig men ville ha leverans till midsommar...jahaja.

Trevlig fjärde advent.

Kramiz