lördag 11 december 2010

Inget speciellt....

God kväll i stugorna, här kommer en liten hälsning från torpet. Min kära mor blev kvar hemma och det tror jag var bäst så. Vi bestämde att till jul skall hon komma.  Jag åkte ner till henne istället, handlade lite och sedan lagade jag middag till oss.
Hon lagar själv inte längre någon mat så det finns inte mycket till kryddor. Stekte pannbiff som smakade ingenting är lite feg att salta för mycket men grönsakskrydda har hon så de fick bli det.
Kära hjärtans då vad det var halt på lilla vägen men kom hem så ska väl inte klaga. Ja tycker nog att det är bättre med lite kallare väder.
Tittade på Idol igår, det blev ett bra o underhållande program, bytte kanal under reklamen o tittade på Nobelfesten. Jisses  vilka kläder dom har urtjusigt men tror inte ja skulle vilja gå på någon sådan tillställning.
Ja under tiden som de va Tv tittande så målade jag en tomte på en sten. Jag kan bara inte få till fina ögon, uttrycksfulla men det blir till att träna mer.


Ha en fortsatt bra helg önskar mormia i torpet/kramizar


Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .comSuperHotFile.com Yuwie myspace comments Hi5 comments Orkut glitter graphics

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men, oj en sådan härlig tomte du målat. Vad påhittigt..Den är jättefin

kram

Lillemor sa...

Vilken fin Tomte du målat,så fint.Har inte tittat på idol denna gång tycker att det spårat ur lite.
Önskar dig bra och fin Tredje Advent
Kram

Mita sa...

Tycker tomten är så söt. Vad du är duktig och kreativ,blir allt lite avis,hi,hi...
Otäckt med sånt väglag,gäller att ta det lugnt och komma fram helskinnad,,
Ha det gott,
Kramiz!

Gilla sa...

Tomten var verkligen fin. Jag borde också göra nåt med händerna mer än att bara skriva i bloggen.

Svar: Den bakade potatisen smakade urgott.

Kram/Gilla

"Lillagul" sa...

Jättesöt tomte ju !!!