torsdag 2 december 2010

Go kväll....

Färden till stan gick idag gick utan några hinder, ingen skolbuss som skulle stanna var 5 min, tåget slapp jag o snö o dimma nä inte de heller med andra ord, jag kom i tid till jobbet. Det jag kallar jobbet är en form av rehabilitering och tyvärr är det snart slut. Den 17 december är sista dagen och det blir jätte ledsamt att inte ha nåt att åka till. Kommer att sakna det och alla som arbetar där, usch ja.
Vad som händer efter den 17 vet ja inte får väl ha lite ledigt och sedan hoppas jag efter jul att få nåt annat att göra. Har funderat mycket på detta, vad vill jag göra. Det finns väl inte så många jobb för en gammal kärring och som dessutom inte har nån utbildning. Ja den dagen den sorgen. Nä nu får det vara färdigklagat jag får spotta i nävarna o ta nya tag.
Hemma har jag klätt om min kökssoffa och av tyg som blev över sydde jag ett hjärta. Var inne på någon blogg som hade beskrivning på sydda hjärtan men tro inte jag kommer ihåg vilken de var. Jag fick försöka efter eget huvud men blev inte riktigt som jag tänkt men har mer tyg så det blir till att testa igen.
Det var den där krusidullen i mitten som skulle varit lite annorlunda.Nu är det snart tid för Elin o Daniel att bli föräldrar o jag ska bli farmor igen, omkring den 9 dec, ja bara en vecka om hon inte går över tiden. Väntar gör jag ska ni veta, ska bli så roligt att få en liten knott till.

Ta hand om er och ha en bra helg/ kram kram.


12 kommentarer:

Lillemor sa...

Önskar dig oxå en bra och skön helg. Vad skönt att du kom till jobbet utan problem. Så skoj att bli farmor igen.Vad duktig du är som syr och pysslar.
Kram på dig

Camilla sa...

Vad spännande att få bli farmor igen.
Kul!
Ha nu en toppen fredag!
Kram!

Agge sa...

Idag är det svårt med jobb när man inte har utbildning. Det behövs nästan till allt idag.
När jag var ung var det inga problem med jobb, man behövde aldrig gå arbetslös, det fanns något för alla.
Så gulligt du har det i köket.

kram

"Lillagul" sa...

Gott att du kommit till jobbet nån gång i denna veckan utan problem :)
Så julafint du gjort i ditt kök !
Den 9 december fyller min "gubbe" år :)
Hur jag fick Kjelle att "posera" i tomtedräkten ??!!
Sportläget på kameran = ett x-antal bilder per sekund ;-)
Trevlig helg !

Mita sa...

Hoppas du får nåt annat att göra sen,finns det inget som passar din händiga och kreativa sida?
Du är så duktig att fixa och dona.
Vad roligt att bli farmor igen,hur många barnbarn har du?
Ha det gott,
Kramiz!

Gilla sa...

Så mysigt du har i ditt kök. Det ser verkligen hemtrevligt ut.

Tack så snällt av dej att rösta på mej i tävlingen och vad jag förstår så har du kommit underfund med att det går att rösta flera gånger men bara en gång om dan.

Kram/Gilla

Lilitha sa...

Ja, man vet aldrig vad vår moder jord har i sitt sköte. Kul...att bli farmor. Det kommer väl jag oxå att bli här framöver... Men jag hoppas att det dröjer några år till. Men man vet aldrig...

Kram Lilitha

Fenixmonas sa...

Godmorgon vännen! Du är ju suveränt duktig med att sy, varför inte kombinera jobb och nöjen! Sy på beställning vet ja! Jo, jag är uppe vid ca fyra på morgonen, ibland tidigare, så det är nog rätt att jag var inne hos dig vid den tiden. kramiz

Ove Carlsson sa...

God Lördags-Morning Maria den 4/12!
Bra att du kan ta dig fram bland all snö som du fått den sista tiden. Här hos mig är det snöfattigt. Har bara cirka 1,5 dm och det är bra för då slipper jag skotta gården. Jaså du, du blir av med jobbet den 17/12 skriver du? Inte bra! Men du är ju bra på att sy, så du kan starta eget som ändringssömmerska för det finns många gubbar som behöver ändra sina byxor mm. (Ler) Fråga mig!!!!
Nu vill jag önska dig en trevlig helg uppe på ”fjället” och håll ställningarna om det skulle komma några centimeter snö! Ha en bra 2:dra advent och en fin vecka!

Gasfoot.

Evashusotorp sa...

Hjärtat är ju jättefint, blev väldigt bra.
Va kul att du ska få ett nytt barnbarn, spännande. Mina barnbarn är stora nu 19 17 13 år , så inga små gullungar precis.
Godiset är gjort enkelt och fort (jag är inte särskilt huslig)Marsmallows doppade i choklad och sen doppade i olika granna strössel, ser ju trevligt o påkostat ut fast det inte ligger sååå mycket bakom.
Ha det fint
KRAM

Tina sa...

Hej vännen!!!
Bra du tar dej fram i snön. Här snöar det i dag.
Vi är inte så glada åt det eftersom vi ska på julbord på Kynnefjälls Natur i kväll. Ingen bra väg dit. Men det fixar sej nog.
Så härligt du har barnbarn å ett till på gång. Förstår du ser fram mot det.
Jag har inga men jag hoppas ju att jag ska få men Lene säjer hon inga ska ha. Jaja bara dom gör som dom vill så blir det bra. Hon tycker att det finns så många barn som far illa så hon vill hellre adoptera säjer hon.Å hon har helt rätt . Så många far illa i vår värld i dag.
Nä du nu ska jag fixa till mej lite om det nu går å så bär det av upp på fjället.
Ha en mysig andra advent.
Kram Tina

Doris sa...

Förstår att du väntar ivrigt efter det nya barnbarnet.
Så fint du har det i köket, gillar dina köksgardiner.
Önskar dig en skön Andre advent, kram