torsdag 5 maj 2011

Torsdag......

Nu är det torsdag och snart helg igen, vete sjuttan var veckorna tar vägen. Vaknade tidigt idag redan vid 6.00 gick upp och satte på kaffe.
Satt och njöt av denna dryck en bra stund men sedan gick jag in o la mig på soffan. Kikade en stund på tv men somna till och vakna 10.00 fick då få lite fart och få på kläder, Kajsa ville ut för då var det högt vatten. Ja vad det blir för väder idag vet ja inte ena stunden är himmelen mörk nästa klarnar det och så tittar solen fram. Min lille son gjorde en vädergubbe när han gick i skolan och den visar inte så bra väder idag. Vilket ni tror det eller ej så får gubben oftast rätt. Jag vet inte om han är riktigt rumsren men spara den tänker jag göra kanske kunde han få ett namn, ja vi får väl se.
Denna fina blomma som är en krukväxt kom ett av mina gamla dagbarn, Anna, med på påskafton det värmde i hjärtat.


Den växt som jag frågade er härom dagen om det var någon som visste vad det var har nu fått vita små blommor. Tror namnet är Jätteramsen och är snarlik liljekonvaljen.
Några fler blombilder från trädgården.

Nu skall jag sätta på kaffe för jag får strax besök.
Ha en bra dag/kramizar från torpet

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den där vädergubben är precis lik en djävulsstaty (smådjävul) som jag såg i Pärnu...Jag skall söka reda på bilden och skicka den till Dig!

Lillemor sa...

Vilken mysig vädergubbe.
Så många fina blommor du har så vackert och mycket fina kort
Kram på dig min vän

marita sa...

Vilken härlig gubbe*L*.Säjer som du,var tar veckorna vägen?Fina blombilder med.
Ha en underbar dag du med.kramen

Ruth sa...

Du har mycket fint som spirar och sprider glädje i din trädgård det syns på alla fina fotona du har tagit, man blir så glad av allt som lyser upp på våren.
Kram..