lördag 12 november 2011

Trött

Ja de e kanske inte konstigt att man e trött när klockan just har passerat midnatt. Jag skall strax krypa ner i sängen, de skall bli skönt att komma under duntäcket. De e så kallt här i torpet så gudarna vet hur de skall bli i vinter golven är som is så det gäller att ha bra på fötterna. Jag skall inte klaga har ju tak över huvudet och har själv gjort detta valet att flytta hit.
Jag har i alla fall fått mitt läkarintyg och kaffet lika så, nu får man hoppas att försäkringskassan godkänner det men skall det krångla så e de ju lika bra att det blir ordentligt.
Har varit en sväng till mamma och hjälpt henne att frosta av frysen. Hon var så trött när jag kom men när vi stökat en stund, ätit, druckit kaffe och gjort klar frysen var hon riktigt pigg, tänk vad lite sällskap kan göra.
Ja sedan har det inte blivit så många knop här hemma mer än promenad med Kajsa, sedan invaderade jag fåtöljen och där blev jag kvar länge.
Imorgon, nä idag blir de ju, skall min bror komma till mig och då skall jag visa honom platsen där vår mormor föddes, skall bli trevligt bara nu vädret är någorlunda.


Nu säger jag God Natt och sänder kramar från torpet.


Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .com
9 kommentarer:

Lillemor sa...

Vad bra att du fått ditt läkarintyg
håller tummarna att det fixar sig med försäkringskassan.
Så kul för din mamma med lite besök. Hoppas att din bror och du får en trevlig dag.
Kram min vän

Love sa...

Dimmig morgon här men jag har sovit gott och är pigg. Eftersom jag storstädade i går var jag orolig för hur kroppen skulle må i dag men den står mig bi.
Inte konstigt att du var trött efter gårdagen med mammahjälp men hon var säkert jätteglad för ditt besök. Vet själv hur det känns när vänlig själ hälsar på man blir piggare.
Du har gjort så fint på din sida och godingen och pussgurkan är pricken över i:et.
Försäkringskassan kan vara en pest men du får hoppas på det bästa för ibland funkar det.
Jag har köpt en del nya mattor för våra golv här nere är också jättekalla måste vara dålig isolering.
När vi gjorde om badrummet la vi in golvvärme och det är helt suveränt.
Livets berg o dalbana går vidare här och i dag blir det Marieberg köpcentrum som får besök katt o hundmat ska inhandlas.
Hoppas vädret är bättre hos dig och du får ha det så bra med trevligt sällskap.

Kramelikram.

Fenixmonas sa...

Javisst är det uppiggande för våra äldre med sällskap, jag ser ju det på pappa också när vi varit där en stund, hur han piggnar till. Idag är det kallt men det blir säkert hyfsat bra fram på dagen! Kramiz

Cina sa...

Bra att du fått ditt läkarintyg och jag tror inte alls att FK kommer att bråka med dig. Håller tummarna för dig.
Roligt för din mamma att hon fick lite besök av dig och vart piggare klart att det är långsamt för de äldre.
Hoppas din bror och du får en fin dag!
Kramen

Ruth sa...

Får ont i magen när jag läser om FK, tänker på alla som nästan blir knäckta av bråk med denna instans, hoppas innerligt att du har tur med dessa strulizzar, håller tummarna.

Hoppas du får en trevlig dag med din bror, glöm inte kameran när du är ute och besökar platsen där din mormor föddes, vädret är med er så ha en riktig mysig dag.
Kramen

Anonym sa...

Bra att du fått intyget nu. Hoppas verkligen inte att FK ska bråka med dej nu. Önskar ju ingen att vara sjuk men ibland kan man önska dom som bestämmer en släng.
Vi verkar ha fått vår beskärda del här nu. Verkar som eländet aldrig tar slut. Nu väntar G på en akutremiss.
Du min mamma piggnar också på jättemycket när vi kommer. Gott för dom med sällskap vet du. Ja man vet ju själv så glad man blir när man får besök :-))
I helgen ska vi i alla fall åka upp till Stigen och vara där över helgen. Har vänner där som vi ska på teater med i kväll på Östrabo. Ska bli så gott att få nått annat att tänka på några dagar än sjukdom.Nu ser vi fram mot en riktigt go helg.
Det önskar jag att du också ska få. Kramar Om dej gör Tina

Sladdertackan sa...

Hoppas att det går bra med FK. Konstigt nog tycker jag det låter lite romantiskt med kalla golv och torpet. Det blir lite nostagiskt.
Kram

Mita sa...

Kalla golv är ingen höjdare nu till vintern.Men ofta är det väl så i gamla hus. Mycket mattor och tjocka raggisar som gäller..
Hoppas det inte krånglar nu med FK, dom kan vara lite luriga ibland,
KLart din mamma blir piggare när du kommer dit,besök är ju uppiggande,
Kram vännen♥

Britt-Inger sa...

Visst kan sällskap göra mycket för själen :) Helt klart !
Finns så många gånger som jag känner mig orolig eller ledsen åsså kommer det någon o hälsar på...
Vips så är måendet mycket bättre !
Kram på dej....