onsdag 30 november 2011

Hej där ute

Ja som vanligt vaknar jag till när klockan börjar närmar sig midnatt. Fattar inte varför de e så har försökt att få någon förklaring men nä. 
Har inte så mycket att skriva om idag så egentligen kunde jag skitit i de hele men några ord blir de kanske. 
Julgran har jag varit o köpt idag, ja för att ha ute får väl se om jag kan lyckas få fast den. Jag har inte hittat mitt spett än så något hål i marken lär de inte bli men mormia hittar säkert på nåt. Har balsnöre så det får nog bli till att binda fast den i buskarna. 
Letade efter min såg här om dagen, nä hittade inte den heller men då fick yxan arbeta lite den får nog bli till att använda när granen skall fast. Jag har faktiskt en elektrisk motorsåg kanske jag kan använda den. På tal om balsnöre, visste ni vad användbart de e till mycke, jag tror inte jag skulle klara mig utan mitt balsnöre.


Nä nu ska jag sluta att babbla och ta mig en funderar över om jag skall gå å lägga mig, först en liten historia.


Barnen i den katolska lågstadieskolan stod i lunchkön i matsalen. Främst på bordet stod en skål med äpplen där en nunna satte en lapp med texten:
"Ta bara ETT äpple. Gud tittar på."
Lite längre bort, på den bortre delen av bordet fanns det en skål med chokladkakor. Ett barn hade skrivit en lapp:
"Ta så många chokladkakor du vill! Gud tittar på äpplena."


Ja då säger jag God Natt/kramizar från torpet

6 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Hihihi...smart unge! Balsnöre vet jag nog inte riktigt vad det är...fast snören är bra till mycket! Cesare väcker mig 2-3 gånger varje natt...både när han ska äta o när han ska ut...Tycker väl att han kunde ta sig till matskålen själv, men nejdå, mamma ska gå med! Kramiz

Lillemor sa...

Bra historia,och så klyftig av barnet. Jag vet inte vad Balsnöre är har aldrig hört det.
Hoppas att du får granen på plats
Ha det gott min vän
Kram

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Vad är balsnöre..? Osäker här. Din historia var ju bara helt underbar. Hoppas du kunde sova sedan och lycka till med granen. Kram Maria

marita sa...

Smart unge*L*,jag vet nog inte heller vad balsnöre är för något?Hoppas du får fast granen.Jag hoppas verkligen inte du blir förskyld,håller tummarna.Min son kom hem idag...igen,tredje gången gillt,genomförskyld,lustigt?
Ha en underbar dag.kram,kram

Roziez sa...

Här är en till som inte vet vad balsnöre är!!??
Länge sen jag var här förresten så länge sen att det är först nu jag ser att du fått fler barnbarn,va roooligt. Förstår också att du varit mycke sjuk men hoppas läget är under kontroll nu. Om det nu var du som skrev i min blogg så tackar jag för det, (finns ju fler Marior jag känner till,fniss)
Ha det gott....Roziez

sasfoto sa...

Ja, balsnöre är användbart till mycket. Hoppas att du lyckas säkra granen ordentligt med tanke på hur det blåser.
Ha en fin andra advent i torpmiljön! /SA