tisdag 30 augusti 2011

Inget speciellt....

Ja här har inte hänt så mycket varken igår eller idag. Jag har i alla fall stekt pannbiff till middag idag vilket inte hänt på flera månader. Det kanske är ett litet friskhetstecken o det är ju inte illa. Åt så jag trodde jag skulle storkna fick ta en promenad med Kajsa så vi fick rört på oss.
Har börjat att aktivera mig med photoshop igen det är så roligt. Tränar på att göra bakgrunder till bloggen har lite svårt att hitta rätt storlek. Ibland går det bra men inte alltid. Har hittat flera sidor där man kan ladda hem scrap bilder dom är så duktiga på att göra fina kitt som är gratis och det är en glädje att besöka även dessa bloggar.
Har gått runt i trädgården o tittat på gräset som växer men jag vågar inte klippa gräset än för klipparen är så svår att starta. Måste ha kraft för att rycka i snöret o det har jag inte än. Hittade sommarens sista ros så den tog jag in o satte på köksbordet.
Nu skall jag ta och kika in på några bloggar o se hur ni har det. Sedan får jag ta och resa mig från sofflocket o hänga en tvätt.

Ha det gott tills vi hörs igen/kramizar från torpet

10 kommentarer:

Gökboet sa...

Åh vad duktig du är som jobbar med Photoshop! Jag tycker det är väldigt svårt att förstå mig på....

Kram!

sasfoto sa...

Det är ett gott friskhetstecken som du berättar om. Får nog göra som du en dag i veckan och komplettera med massor med lök... Mums!
Ha det gott vännen! /SA

Mita sa...

Ja nu blev jag också sugen på pannbiff,tänk vad gott det är,
Det går framåt för dig,skönt att du tycker det är roligt igen att göra saker. Men ta det lugnt med tyngre saker,du får ta hjälp med gräsklippningen.
Kram vännen♥

Lillemor sa...

Så skönt att det går framåt för dig och att maten smakade bra. Har du ingen som kan hjälpa dig med gräsklipparen.Vad kul att du fått tillbaka lusten att göra saker ett friskhetstecken
Ha det gott vännen
Kram på dig

Evashusotorp sa...

HEJ!
Pannbiff, så gott, det var länge sedan jag gjorde det oxå är nog dax för det.
Skönt du känner dig piggare men låt bli gräsklipparen för guds skull.
KRAM
Eva

ansepanse sa...

vad gott med pannbiff och så har du fått aptiten tillbaka hör jag, härligt
vilken underbart vacker ros
kramar och gräsklipparen rör du inte!

Gilla sa...

Pannbiff är smaskens.
Så duktig du är att göra fint med photoshop. Jag hade en gammal variant, men vet inte om den går att använda med ett helt annat system på den nya datorn.

Svar: En hutt har jag inte kommit på att ta. Men den är slut ändå, så det går inte.

Jag känner mej redan lite bättre sen jag har fått tyckasyndommejkommentarer. Tack för det.

Kram/Gilla

~ Eva ~ sa...

Vad roligt det måste vara att kunna pyssla med såna där program & bilder & bakgrunder! Sånt kan då inte jag, och inte är jag den första att ta steget att prova på heller ;*)

Låter fint att Du har fått aptit, och inte undra på när Du gjorde goda pannbiffar :-)

Önskar Dej och de dina därhemma i torpet, en god natt nu...

Kramen från Eva

Fenixmonas sa...

Du är så duktig med att göra det fint på din blogg! Jag hinner ju aldrig att sitta med den utan är glad att jag hinner med ett inlägg och att få hälsa på hos vännerna! Kramiz

Ruth sa...

Det är sällan som det sker något halsbrytande i ens vardag, skulle inte orka med det heller, har nog med mina vardagssysslor. Är så glad, så glad att du är med på bloggen igen. Så vacker ros du har tagit kort på, underbar färg. Det är så kul att göra grafik, men krävande också. Satt i gårkväll och gjorde en del höst-layouter för bloggplatsens vänner. Vill så gärna hjälpa dom som inte kan, men det tar mycket tid, vilket jag inte tror alla förstår.
Ha en fin dag vännen, 1000 kramar och rosor till dig !