söndag 28 augusti 2011

Solstrålen har varit här...

Go söndaskväll på er, idag har det varit en skön dag i torpet. Dagen började med en god kopp kaffe och VM i friidrott. Jag fick ta ett litet brake från Tv för Kajsa ville ut. Det måste ha regnat mycket inatt för det vara mängder med vatten på gärdet. Sedan blev jag bjuden på middag av Gert som hade köpt pizza, gott va de, tack för det.
Pratade med Christian tidigare idag och inget barn på väg än.
Eftermiddagen blev det besök av lille Leo så då blev de fika och gos. Han är så duktig med rörelserna när man sjunger Imse vimse spindel. Var bara tvungen att ta kort på honom, sötnosen.


Här i tryggt förvar hos mamma för lite rädd för Kajsa är han men nyfiken. Gert har köpt sig en ny leksak och då var ju Daniel tvungen att provköra först utan Leo men en liten sväng runt huset blev det i pappas knä. Han tyckte allt det var en farlig sak men om några år tycker han säkert annorlunda.

Ja det var alles från torpet och mormia. Ha det gott, kram.


10 kommentarer:

Oljekritan sa...

Åh så söt han är lille Leo..mysigt med barnbarn...klart det är skoj att åka fyrhjuling--eller vad det var?? Gräsklippare?? Pojkar är pojkar heeeeeeeeeeela livet..Önskar dig också en bra vecka..Kram Karina

Gilla sa...

Den där lille killen kommer nog att bli en storsångare med tiden, som han övar redan nu. Så gulligt.

Det var visst en väldans stor apparat att åka på. Vad kan det vara för nåt?

Kram/Gilla

Britt Inger sa...

En så´n liten raring :)
Dom är ju så himla goa i den åldern....
Kramen....

Gilla sa...

Det var så lite så. Ett gott skratt förlänger käften har jag hört. Och det var dej väl unt.

Kram/Gilla

Lillemor sa...

Så söt och fin lilla Leo är, mysigt att få gosa med dom små liven.Fina kort som du visar upp för oss.
Ha en bra dag min vän
Kram på dig

~ Eva ~ sa...

Godmorgon...
Så glad och go han är, Leo ♥
Å, praktisk och fin leksak han köpt Gert, förstår att grabbarna ville prova ;*)

Kramen från Eva

Ruth sa...

God dag vännen, jag har precis klivit ur sängen, klockan blev ½-2 innan jag kom i säng i natt så nu är jag seg som sirap, men piggnar väll snart till. Har inte tittat på friidrott, har bara lyssnat på radion, det räcker, vi har ju inga storstjärnor med, vi är mitt uppe i ett genrations byte av idrottare. Detta regnet är bara för bedrövligt, regn även i natt och ideligen skurar nu med. Så gullig Gert är som kommer med pizza till dig, så befriande att slippa stå vid spisen. Vad Leo har växt, stora pojken börjar han bli, en rolig, men jobbig ålder när man når över allt, en sötunge är han. Många fina foton.
Ha en fin dag / kram

ansepanse sa...

vilken fin dag du har haft :) och vad stor Leo har blivit :) visst det dröjer nog inte länge förrän det är han som sitter och kör den där istället
Sv: vi var ute i skogen igår igen och fick minst lika mycket svamp då
bamsekramar till dig

marita sa...

Vilken underbar kille*L*.Regnar bara hela tiden idag igen,isch.Hade inte tid att ringa idag,var iväg och hjälpte mor med ett par saker,får ringa imorn.

Anki Nilsson sa...

Härlig dag o så söt han är den lille. Den där leksaken kommer han nog att älska när han blir större gissar jag. Alla pojkar mellan 13 och 90 år verkar älska dem (:- Finfina bilder.
Kramiz