torsdag 1 september 2011

Solig förmiddag

Nu tittade solen fram o det blev riktigt varmt men så kom ett moln inte roligt. Gjorde tappra försök igår att komma in på bloggen men det ville sig inte men idag går det bättre. Ja när det inte gick så fick jag testa med psh, åh vad tiden går när man sysslar med nåt roligt. Det blev några bakgrunder o header.


 Roligt att göra egna mönster med diverse penslar som finns, ja jisses.


Här har det inte blivit någon bakgrund än men det kommer säkert.


Igår kväll tittade jag på Animal planet och fick se att folk har igelkottar som husdjur. Det hade jag aldrig hört talas om förut. Jag googlade och fick upp hemsidor med uppfödare som visade bilder och råd om skötsel. Ja det kanske är lika roligt som att ha möss o ormar.Bild lånad på nätetNu väntar diskbaljan på mig så jag slutar för nu. Nja lite kaffe först o så kanske kika in o se hur ni andra goa bloggvänner har det. Skulle inte tro någon tar disken ifrån mig.


Ha en bra dag /kramizar från torpet

11 kommentarer:

Lillemor sa...

Disken finns nog kvar åt dig i fall inte inga tar hand om den.
Fina bakgrunder du gjort, kan förstå att det är skoj att hålla på med. Här hos mig har vi oxå en fin dag
Ha det gott vännen
Kram på dig

ansepanse sa...

du är duktig som klarar av sådant, det kan jag ingenting om, alltså det där med olika bakgrunder och sådant
tänk att ha igelkott som husdjur, varför det liksom
Sv: jag kan bara vanliga kantareller och trattkantareller något annat vågar jag mig inte heller på, men just trattkantareller finns det hur mycket som helst av däruti skogarna
bamsekramar

Gilla sa...

Så avis jag är att du kan göra såna fina saker till bloggen.

Igelkottar till husdjur begriper jag mej inte på. Nä, tacka vet jag en liten Berner Sennenvalp vid namn Baloo, som har kommit till sin Matte igår kväll. Vi har varit ute med dom på en promenad. Rapport kommer i bloggen om ett tag.

Gilla

Oljekritan sa...

Nä så brukar det vara..disken väntar..ingen vill ha den!! Ja jag såg vita igelkottar som husdjur,huvva jag skulle inte vilja ha..har dålig erfarenhet av dem, men de var ju inte tama förstås..de bet i mina tår de små kottarna som bodde i vår trädgård..
AnimalPlanet är kul att titta på..så mkt förvånande, djur i det mest underliga former..'Ha en bra kväll//Kram Karina

Anonym sa...

Tack för du tittade in till mej min vän. Alltid lika kul.
Så jätteduktig du är med din blogg. Den är så fin :-)
Vi hade en igelkott som "husdjur i några år. Det började med att han la sej att sova i ett täcke på altanen. Vi hade inte hjärta att ta bort honom så Gunnar fixade en frigolitlåda som vi la lille Pigge och täcket i. Där sov han till våren då han kom ut pigg å glad. Han sov där i tre vintrar men sen försvann han. Vi vet inte vad som hände honom. Kanske Grävlingen tog honom. Han var så tam å go lille Pigge :-)Fast dom du läst om har kanske igelkottar inne :-)
Ha det nu gott min vän och njut i det vackra höstvädret.
Kramar OM gör Tina

Mita sa...

Man kan väl inte gosa med en igelkott,och dom lever ju ett annat liv ute. Så varför ska man ha dom som husdjur och på vilket vis.Bättre för dom att få leva vilt. Man kan ju mata dom om man vill i alla fall. Nej tacka vet jag hund och möjligtvis katt..*ler*....
Du är duktig med ditt pysslande med bloggen,och visst är det ett härligt tidsfördriv...
Kram vännen!

Fenixmonas sa...

Igelkott som gosedjur, Nejtack, det skulle jag då inte velat ha! tacka vet jag min gosiga Cesarekisse! Ktamiz

Ove Gasfoot sa...

God fredag Maria!
Vilka fina ”grejor” du har gjort med ditt psh. Vad psh är har jag inte en aning om men förstår att det är ett mönster program!
Hoppas allt är bra med dig och allt går den vägen som vi båda önskar.
Själv har jag det bra och ”sprattlar” på dagligen.
Sköt nu om dig på bästa sätt önskar gubben i Norrland.

marita sa...

Hello
Tack för dina rader hos mej.Ville titta in och önska en trevlig helg,vi sitter här och inväntar gäster som är på väg.Tjusiga grejer du gjort med psh.Kramar

Ruth sa...

Nu har du varit duktig, finfina layouter. Ja visst är det kul att sitta och leka på vårat vis med grafikprogram, tiden bara flyr iväg. Skall börja med lite framförhållning och göra för vintern och julen, har ju så många bloggar jag piffar till. Brist på sysselsättning har man inte när man har en dator. Nu skall jag sträcka armarna uppåt och fortsätta med taket några timmar.
Ha en fin helg vännen/ kramen stor.

~ Eva ~ sa...

Å så fina bakgrunder & headers Du gör!
Jättefina färger.

Igelkottar kryllar det nästan av här, och de är så söta.
När jag var liten fanns det alltid såna, sen var det som att de försvann helt under många år, och nu är de alltså tillbaka igen :-)

Visste inte man kan ha såna som husdjur.

Här i stan var det en kvinna som hade tagit hand om en igelkott, och vårdat den ömt, men det blev ett himla rabalder kring det!

Sov så Gott i torpstugevärmen ~~~
Kramen från Eva