tisdag 22 februari 2011

God morgon.....

Ja, jag får väl säga god morgon för klockan har passerat tolvslaget och det är tisdag. Nu börjar det bli lite ordning på torpet möbler är på plats, kartongerna är uppackade, lamporna sitter där dom ska och en del tavlor är uppsatta. Gert har varit här och hjälpt mig varje dag, tack för att du finns. Igår satte han upp brevlådan så vi får se om det kommer någon post idag och förhoppningsvis kommer soptunnan också för sopor blir det. Jag mår inte riktigt som jag skulle önska men som tur finns det Alvedon. Jag bara väntar på att det skall bli torsdag så behandlingarna börjar. 
Har inte hänt så mycket annat här i torpet dagarna går och våren kommer närmare. Var ett otroligt fint väder på söndagen det gnistrade på träden ut av rimfrost och när solen sken så blev det så fint. Fåglarna kvittrade så då kändes det att snart är det vår. Jag såg också någon slags blomma som börjat komma ut med husgrunden måste kolla det närmare idag vad det är. 


Här är Jocke ute för första gången och kollar in alla hål i grunden. Han stannade ut så länge som Kajsa var där men när hon gick in så kom han också lite farligt tyckte han nog att det var.


Har redan planerat för sommarens blommor på verandan, jo pelargoner skall det bli.


 Här är köket på torpet, det är så roligt att alla mina möbler får plats och ändå är det gott om utrymme. Ja detta får bli det sista för denna dag.


Önskar er en go tisdag med kramar från torpet

15 kommentarer:

Lillemor sa...

God morgon!
Så skönt att du kommit tillrätta i torpet, vad mysigt och fint det ser ut. Hoppas att behandlingen kommer att gå bra
Ha en bra dag
Kram

Ruth sa...

Så fint kök du har, gillar tapeten och helheten. Tror bestämt att du har hamnat rätt i tillvaron. Vilken mysig stuga, tror bestämt att du kommer att trivas toppen där. Trist att du inte är frisk och kan njuta fullt ut, vart sitter det onda någonstans i kroppen ? Skönt att du får börja din behandling snart, håller tummarna för dig.
Kram

Evashusotorp sa...

Åh, va mysigt det ser ut på ditt torp och skönt att sakerna börjar hitta sina platser, det är verkligen jobbigt att flytta men kul oxå.Önskar dig lycka till på torsdag, skönt få "sätta igång" och slippa väntan.
Många Kramar
EVA

Maria sa...

Så jättemysigt du fått det. Det hela verkar kanon. Och vilket gulligt kök. Och lilla missen ute och undersöker nya revir. Kramar från Maria

Britt Inger sa...

Det kommer att bli fint med pelargoner där i sommar :)
Åh, så fint kök !! Jättefint !!
Lycka till på torsdag !
Kram Britt Inger

diana sa...

Vad fint du har det. Kommer att vara rena drömmen till sommaren :)

Anonym sa...

Så mysigt du fått det i det fina torpet. Du kommer säkert att trivas där. Önskar dej allt gott inför torsdagen nu vännen. Tänker på dej ska du veta.
Kramar OM gör Tina

Cina sa...

Meeeeen så mysigt och gulligt du har i ditt torp. Köket ser ut underbart ut!
Tänk så skönt du kommer att ha det i vår o sommar.
Håller tummarna att allt går bra för dig på torsdag min vän!
Kramen

Funderingar från Kasa i Sannebo sa...

Skulle försöka att skriva något, men orden vill inte komma fram. Att ditt nya hem är underbart, Jocke börjar utforska omgivningen, Kajsa som verkar trivas bra. Om jag bara kunde lösa problemet med den där förbaskade parabolen och mottagningen på det mobila bredbandet. Det kommer en ny dag i morgon! Med nya krafter så löser vi problemen då.

Kram

Gert

Lilitha sa...

Jaha...så du har flyttat nu. Vad fint å mysigt du har det... Så skulle jag oxå vilja bo...

Kram på dig sötnos

Lilitha

Herr Nilssons Fru sa...

Oh vad fint du fått det. Torpet ser underbart ut. Små blommor...mmmmm, då anar man vår när man ser dem titta upp från jorden. Fin varanda där kan du ha många vackra sommarblommor!!
Hoppas behandlingen går bra nu. Håller alla tummar och tår.
Kramiz Anki

Anonym sa...

Vilket underbart torp. Och vilken underbar vacker glasveranda. Köket ser också v'äldigt fint ut . Vad fint med dina gardiner och lampan i fönstret, hemtrevligt kök

kram

Roziez sa...

Åh, vad det ser fint ut på ditt nya torp. Jättegulligt med verandan och köket ser helt fantastiskt ut. Man blir riktigt avis. Där kommer nog både du och djuren trivas. Hoppas du mår någorlunda ok.
Ha det så gott....kramen Roziez

ansepanse sa...

åh vad fint och mysigt du har fått det i det nya torpet, köket ser helt underbart ut
kramar

Doris sa...

Underbart vackert torp !
Lycka till med behandlingen , kram