onsdag 1 juni 2011

Varit hos doktorn.....

Här är det hostigt o eländigt fortfarande. Varit på vårdcentralen o fått en penicillinkur hoppas nu bara jag tål den för detta va inget roligt, ja de e klart de finns de som e värre. Orkar inte göra något men sova går inte heller, fanken vet va ja ska göra. Jo jag tog fram gräsklipparen och tänkte klippa bara lite men det var någon där uppe som inte tyckte det. Det som hände, jo kolla här.


Tog ett kort på mina penséer som fortfarande är jätte fina och det är jag glad för.


Har kollat igenom mina bilder och då hittade jag detta. Det är uppe från fjället där jag bodde innan, min utsikt från torpet och ner över sjön. Ja det är hösten men jag tycker det är så fint. Vet ni, det är konstigt men ibland längtar jag tillbaka till fjället och denna underbara natur.  

Ja nu säger tråkmånsen Maria hej då för idag, jo det glömde jag nästan
Tack för krya på dig hälsningar från er, bugar o tackar.
Nu tror jag att jag skall börja laga lite mat. Idag känns det lite som att det hade varit bra om "Inga" hade varit här men det är hon ju inte
men men "bra kvinna reder sig själv".

Ha nu en bra dag önskar mormia från torpet/kram

7 kommentarer:

ansepanse sa...

nej det var helt enkelt inte meningen att du skulle klippa något gräs idag, fina penséer min är också fortfarande fina, en ljuvlig vy från ditt förra torp, förstår att du kan längta tillbaka ibland, skönt att du fått penicillin så att du blir frisk igen
en fortsatt fin onsdag till dig - kramar

Lillemor sa...

Hoppas att du snart blir bättre nu när du fått Penicillin.Så fina dina penseer är. Förstår att du kan sakna den vackra utsikten du hade
Ta det nu lugnt och krya på dig
Kram min vän

Ruth sa...

Skitklippare, men någon där uppe ville inte att du skulle slita med gräsklipp när du inte är frisk, ibland så tar han i hårt och saboterar så där onödigt mycket, se det som en skarp markering.
Hoppas att penicillinkuren hjälper, det måste den helt klart göra.
Vilken fin höstbild, även dina sommarblommor.
Kram vännen och krya på dig.

Gilla sa...

Det kan inte vara roligt att få tag på en sån vrång gräsklippare. Men det var nog bra att du inte kunde använda den, när du inte mår så bra. Då ska man ju ta igen sig och inte anstränga sig för mycket.

Så fina bilder vi har fått se. Verkligen fina.

Kram/Gilla

marita sa...

Vackra bilder.Krya på dej nu,och jag önskar dej en trevlig helg.kramen

Mita sa...

Inte ska du klippa gräs nu,dumt,och det tyckte gräsklipparen också.Hoppas du piggar på dig nu av pencillinet.
Underbart vackert du bodde på förra stället,kan tro att du längtar tillbaks lite emellanåt.
Kramen på dej!

Anonym sa...

Ja du den gräsklipparen tänkte nog på dej tror jag :-) Nu ska du vila vännen så du blir bra igen. Njuter av dina fina bilder. Utsikten från fjället är ju gudomlig förstår du njöt av den.
Krya på dej nu vännen å glöm för all del inte vila. Kramar OM gör Tina